11.11.08

::KENANGAN HONEYMOON @ CAMERON HIGHLANDS::


Aku mmg dah lama tingin nk berholiday kt Cameron Highlands. Tercapai gak angan2 aku nk bawak anak2 gi sana. 10 tahun sudah kt sini la aku laki bini berhanimun. Kali ni aku angkut sume anak2 aku ke tempat & hotel yang sama, Rossa Passadena..aku sonok sgt kt sana. Aman & nyaman..Insyaallah, ade rezeki nnt aku nk ke sana lagi le..


Kowang tengok le gambar2 yg aku tepek ni sampai lebam! Banyak gilos! Ni pon aku dah 'tapis'..hihihi...


muka ceria nk bertolak

aksi gedik dlm kete

dah nk sampai

yea yea...sampai dah! canteknye keindahan alam..

nyum nyum..

Kat Taman Rama Rama

aku SCOPIO !!

giler besar cactus ni!


eceh ceh..sempat lagik!




ubat batuk cap ibu dan anak








besar dari pala aku!

dah sampai kat hotel..

poyo je along..berangan lebih!












pekena teh tarik sat

relax


steamboat dinner @ Tanah Rata






Pasar Malam Brinchang..Best!!


cantek kan?


cenderahati


Bekpes..(2nd day)




view dari bilik..nyamannye..


terbongkang si ely tido!


tomeynye mama adeq! muahahaha..


En. Kaman pon nk posing gak..masa ni nk check out dah..


Indahnya ladang teh..


alonh berangan petik daun teh





kat strawberry farm..(aku suka gambar ni..cute je)


mari pilih cactus! rambang mata aku..huhuhu


shopping time!


ni utk kowang..amik le sorang sekuntum..


bestnye makan eskem strawberry..sedap!




SLURRPPPPPPPP!


isk..laki sapa la ni??


mama tengok adeq pon dah macam strawberry..


Melawat MARDI


terasa cam kat oversea lak...


sian abah tunggu adeq tido kt pondok tu..

melawat dalam hujan..huhuhu

kat kilang teh..(dlm MARDI)


Lmantika D Amour

jom balik...len kali kita datang lagi ye..

Masa datang, kami ikut simpang pulai. Perjalanan balik pulak kami ikut Tapah. So, dpt le tengok org2 asli ni meniaga..suka tengok dowang..mmg real 'asli'

Ni le hasil 'REMBATAN' aku kt Cameron. Tak sopin sangat. Budget adalah terhad..hihihi

16 PENGOMEN:

saveme_zero on 11/11/08, 11:12 AM said...

kak ai...aku jelessssss. syoknya dapat g cameron..aku pun nak g gak..huhu. syoknyaaaaaa

Ibu Fatin on 11/11/08, 11:21 AM said...

Cis..
ngader-ngader..
aku xpnah brhoneymoon berdua2 an..
huaaaaaaaaaa
jiles...jiles..

NUR SYAFAWATI SHAMIOON on 11/11/08, 11:26 AM said...

sonok nyer kak aiiii...aku amat teringin nak gi cameron dgn family laaaa..huhuh..suke aku tgk gelagat korang anak banak!!sporting semuanyer..huhuh..xpe2..aku simpan duit.nanti leh gi..hehehhe..

elly on 11/11/08, 11:48 AM said...

best kan kak ai g sana? aku dah penah gi ngan family aku b4 kawen, la nie tingin nak gi ngan laki n anak aku lak hehehe...

ellydanish on 11/11/08, 11:58 AM said...

wahhhh sakan korang..siap d amor bagai posing..hehehe..tgulah aku banak...dan anak2 lak besar..sure sonok kan bercuti semua..hehehe

Tink on 11/11/08, 12:05 PM said...

hui jelessss nyeeeeeeeeee
brhoneymoon tmpt sejokkk tuuuuu!!

D.O.U.B.L.E...S on 11/11/08, 12:08 PM said...

bestnya g sana kan...teringan pulak aku nak g..tak boleh jadi aku nak g jugak...jelessssssss nie....bahagia sgt

D.O.U.B.L.E...S on 11/11/08, 12:11 PM said...

untuk anis je ke ..maknya mana....???????aku nak gak bunga...

ai on 11/11/08, 12:38 PM said...

SUE,
gi le sue..best!

TIUT,
mmg aku ngade2! eleh..kau tu dengkikan?? huh! wek wek! :P

SYAPA,
simpan $ bebanyak sya, leh kau ngakut aku anak banak skali! kahhhh

SUELY,
Gi lagi le suely, gi anak banak..best!

EL,
hihihi..takpe, pas kau banak, kau besarkan skit anak2 ngko, leh pegi cuti..sabo el!

TINK,
Leh je pasang ekon tu tink. bercanda dlm ekon..muahahaha

CT,
kau ajak le sam gi sana. Aku tengok dia pon semangat nk ke sana. Cekak tu utk anis jelah. Kau nk bunga, suh laki ngko belikan..hehehe

Rafizah Nordin on 11/11/08, 2:13 PM said...

beshnye...aku pnh gak g CH ni tp x tido.cuti sekolah ni nak ajak laki aku g la...

ai on 11/11/08, 2:22 PM said...

FIZA,
Gi ler besen. Tak rugi wooo...sonok!

Eda on 11/11/08, 5:22 PM said...

kak ai..sonok aku tgk korang happy family ronggeng2 kat cameron nun...
u know what???im jealousssss...haha...serius!! n semua gambar menarik...

kirana-ummikmal on 11/11/08, 10:11 PM said...

wowwwww...syoknye...aku la org last seklai kan tgok gambau ni...huhhhhhhh
nak pegi juga..nak pegi juga... nampak gaya kena tggu banak dulu la.. sememntara nk kompol duit ye x kak i santek....aku jeles ni sebenornya..
wakakakak

ctm-cak'on on 11/12/08, 5:45 AM said...

amboi k.ai n adik2 jln sakan ek...syok kan kat sane, hehe! tp sy x merase nk g pasar malam brinchang pun :( kami g sane weekdays, nyesal la plak...byk gak tempat k.ai g ek...ape2pn mmg syok sbb k.ai dah lps ke sane :)

ai on 11/12/08, 7:55 AM said...

EDA,
Ala...apa yg ngko nk jeleskan memek oii? Kau lagi best kt melbourne tu. Leh ratah salji! muahahahaha

KIR,
pegi jelah kir, dah dekat ngan umah ngko pon.. :)

YAM,
Uhukkkk! 'adik'2 tu..ehehehe..yelah, kau kakak anak2 aku..takpe yam, nnt ngko pegi lagi ye. Leh gi psr malam tu pulak.

anne on 11/15/08, 10:13 AM said...

kak ai... rembatan mu berpatutan... hehehe... neway u r good mother... i folo bole... hehehe

klik klik (^_^)

 

My Life as a Mother and Wife Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei